26 de juliol del 2012

Abstraccions, 2012.

    Sense títol
    Xavi Moix

    Fotografia color
    2012




En l’actual projecte titulat “Abstraccions” segueixo el camí iniciat en l’anterior treball “Traços lluminosos”, que consistia en cercar formes abstractes per mitjà dels rajos del sol filtrats per la persiana d’una finestra. Les formes lluminoses es projectaven sobre algunes superfícies del meu dormitori enmig de la foscor.
Les noves sèries han estat fruit de la revisió del treball anterior. He actuat en el mateix espai físic de “Traços lluminosos”, després d’haver estat completament reformat, la qual cosa m’ha permès plantejar el projecte amb una mirada també renovada. Ara, més enllà de les formes creades pels rajos solars he volgut servir-me de petits incidents ocasionats per alteracions sofertes en el mateix trajecte de la llum, el vent que belluga les fulles dels arbres, l’estructura nua d’un edifici inacabat, un núvol... Fins i tot, aquest cop he tractat de fotografiar els efectes il·lusoris que els nous materials reflecteixen amb diverses intensitats de llum.
Tanmateix, a més de l’interès en cercar formes que acaben esdevenint  noves composicions he tingut la voluntat de reflexionar sobre la qüestió de la percepció i sobre la subjectivitat de la mirada.


    Sense títol
    Xavi Moix
   

    Sèrie de 2 fotografies
    Fotografia color
    2012












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada